Pamokų laikas:

 

1. 800 - 845

2. 855 - 940
3. 955 - 1040
4. 1055 - 1140
5. 1155 - 1240
6. 1250 - 1335
7. 1345 - 1430
8. 1440 - 1525

 

Šimtadienis

 

Šimtadienis

 

Gimnazistui kiekvieni mokymosi metai yra svarbūs ir ypatingi, tačiau, ko gero, patys svarbiausi baigiamieji. Mums, abiturientams, liko vos šimtas dienųiki egzaminų, todėl šį laiką turime skirti susikaupimui ir pasiruošimui brandos egzaminams. 2017 metų vasario 3 dieną Trakų gimnazijos abiturientai, vienuoliktokai, klasių vadovė, administracija, mokytojai bei tėvai susirinko naujoje aktų salėje į simbolinę šventę – šimtadienį. Šventė mūsų gimnazijoje prasidėjo vienuoliktokų ir dvyliktokų tradiciniu šokiu „Polonezu“. Sveikinimo žodį tarė gimnazijos direktorius Marian Kuzborski. 65-ajai laidai jis linkėjo veltui nešvaistyti veltui likusio laiko, išnaudoti jį prasmingai, taip pat sėkmės ir stiprybės  laikant brandos egzaminus.

Vienuoliktokai surengė įspūdingą šventę. Šimtadienio tema buvo „Pasaulio žvaigždės“. Mūsų jaunesnieji draugai kiekvienam abiturientui skyrė nominaciją ir įteikė apdovanojimą. Dvyliktokai taip pat suvaidino keletą vaizdelių iš gimnazijos kasdienio gyvenimo. Kadangi abiturientai jau greitai paliks gimnaziją, jie surašė testamentą, kuriuo įpėdiniais paliko vienuoliktokus, todėl įpareigojo juos saugoti bei branginti gimnazijos turtą, o taip pat gerbti mokytojus ir personalą.  Padėkos žodžiais dvyliktokai kreipėsi į pirmąją ir dabartinę auklėtojas, o tėvai dėkojo mokytojams už jų rūpestį, gerą širdį ir kantrybę.Gimnazijos salėje tvyrojo pakili nuotaika. Didžiausią įspūdį žiūrovams paliko dvyliktokų šokis, kuris buvo kupinas kūrybiškumo ir energijos. Nors šimtadienio vakaras greitai prabėgo, tačiau dar ilgai liks visų atmintyje.

Dvyliktokai padėkoja gimnazijos administracijai ir mokytojams už žinias bei suteiktą galimybę pažinti save; o klasės auklėtojai Danutai Jepifanovai - už nuoširdžią meilę ir rūpestį; choreografei Sofiko Lavrukaitis – už maloniai praleistą laiką ir puikiai režisuotus šokius; tėvams – už palaikymą ir paramą; vienuoliktokams – už nuostabią šventę; visiems susirinkusiems – už gerą nuotaiką.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 24 val.
 12 val.

Trakų gimnazija(©)